Baderomstrender, inspirasjon og ideer til baderommet

Baderomstrender 2021

Vi i Noro har valgt ut tre innredningsstiler med tips til møbler, farger og materialer som du kan velge for å gi rommet den riktige følelsen. Du kan selvfølgelig tilpasse stilen og justere detaljene til baderommet etter egen smak. Vi kaller baderomstrendene Green, Street og Natural.

NORO goes GREEN

Vi kaller denne stilen for Green. For DEG som er miljøbevisst og som velger dine detaljer med omhu og kjærlighet til naturen. Med lyse farger og varmt lysinnslipp der plantene trives aller best. Innred med naturlige materialer som tre, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN baderomstrend
Pynt baderommet med knotter, blomster og nektar
lyse farger og varmt lysinnslipp i Noro baderom
Ingenting skaper mer dramatikk i rommet enn fargen svart.

NORO goes STREET

Vi kaller denne stilen for Street. For DEG som er urban, bevisst på omgivelsene og sikker på hva du liker. Her finner du kombinasjoner av grå toner i naturlige og rustikke materialer. Detaljer, kanskje noe fra et gammelt nedlagt fabrikklokale eller noe du kjøpte i Brooklyn.

NORO goes STREET baderomstrend
Industriell eller rustikk design
NORO goes NATURAL baderomstrend
NORO goes NATURAL baderomstrend

NORO goes NATURAL

Vi kaller denne stilen for NATURAL. For DEG som liker å blande de naturlige tonene med moderne eleganse. Naturlige materialer som stein, marmor, rotting, tre, skinn og betong gir den gode følelsen av at naturen slippes inn. Materialer som eldes med stil. Fargemessige kontraster der dramatisk svart møter naturlig ro, er en trend vi i Noro liker.

NORO goes NATURAL baderomstrend
Noro Sienna

NORO goes Sienna

Vi på Noro elsker nye møter, både mellom mennesker og stiler. Inspirert til å fremkalle akkurat den følelsen av de unike møtene. Kobber, skinn, terrakotta og betong på en hvit base får baderommet til å føles varmt og koselig. Legg deretter til de innsamlede feriesouvenirer dine, og du lager et baderom med følelsen av lyse ferieminner.

NORO goes SIENNA
NORO goes NATURAL