Sett plantene i dusjen

Har plantene fått bladlus? - Tips til en Green-ing

Vi har en rekke hverdagstips – ideer til hvordan du kan gjøre hverdagen på badet litt bedre og ikke minst triveligere. Hvordan man kan vaske klær mer økonomisk, redusere klessvinnet og den beste oppskriften på en økologisk avokadoansiktsmaske, for å nevne noe.

Har plantene fått bladlus?

Du kan enkelt behandle plantene for ubedne gjester. Sett plantene i dusjen, som kanskje er Noro Prima, eller i badekaret, som kanskje er Noro Mood, så slipper du å få bekjempelsesmiddel i hele rommet. Spyl av overflatene etterpå, og så er du ferdig!

Hjemme-spa med badekaret Noro Old England
BENKEPLATE CEMENT 800

BENKEPLATE CEMENT 800

kr 1 992,00 kr 1 394,40
Les mer
SERVANT COAST 405 PORSELEN

SERVANT COAST 405 PORSELEN

kr 2 150,00 kr 1 505,00
Les mer
SERVANTBATTERI STAR HØY

SERVANTBATTERI STAR HØY

kr 3 276,00 kr 2 293,20
Les mer
SPEIL RUNDE FLEX 600

SPEIL RUNDE FLEX 600

kr 1 895,00 kr 1 326,50
Les mer

Tips!

Bladlus liker ikke å bli vannet, men trives i tørrere miljøer. Sett plantene på badet ved badekaret, og skyll regelmessig med en jevn stråle slik at lusene mister grepet. Gjødsle og bytt gjerne jord for å redusere faren for fremtidige insektangrep.

Såpevann

En klassiker mot bladlus som funker om man er nøye og følger opp behandlingen når det kreves. Spray på to til tre ganger i uken. Sjekk undersiden av bladene der de gjerne gjemmer seg.

Ingredienser

8 dl vann
2 dl svanemerket såpe

Grønne planter og badekaret Noro Old England

Sett plantene i dusjen, som kanskje er Noro Prima, eller i badekaret, som kanskje er Noro Mood, så slipper du å få bekjempelsesmiddel i hele rommet.

NORO baderomsmøbler. Ideer til baderommet

Vi vil gjerne gi deg hverdagstips og ideer. Hvordan kan du få hverdagen og tiden på badet til å bli litt bedre og ikke minst morsommere? For DEG med de grønneste fingrene. Sett plantene i dusjen, som kanskje er Noro Prima, eller i badekaret, som kanskje er Noro Mood, så slipper du å få bekjempelsesmiddel i hele rommet.

Hverdagstips i baderommet

Vi har en rekke hverdagstips – ideer til hvordan du kan gjøre hverdagen på badet litt bedre og ikke minst triveligere. Du kan finne alle her.