Noro Neo håndkletørker med varme deilige håndklær

En håndkletørker gir luksuriøst varme håndklær

Håndkletørkeren – et blikkfang i baderommet. Uansett om du foretrekker en enkel og stilren håndkletørker eller en i stram design med særpreg, er vi sikre på at du vil finne favoritten din hos oss. Tenk over hvor du vil plassere håndkletørkeren, hvor stor den skal være og om du vil ha ekstrafunksjoner, for eksempel elpatron.

DRIFT MED ELPATRON

DRIFT MED ELPATRON

Håndkletørker som kobles til strømforsyningen ved hjelp av elpatron. Gir varme året rundt.

SENTRALVARME MED VANN

SENTRALVARME MED VANN

Håndkletørker som kobles til et lukket vannsystem og varmes av husets oppvarmingssystem.

KOMBIDRIFT MED VANN OG STRØM

KOMBIDRIFT MED VANN OG STRØM

Håndkletørker med mulighet for både vann- og strømtilkobling. Koble til håndkletørkeren med etthullsventil og elpatron samtidig.

ELDRIFT MED KABEL

ELDRIFT MED KABEL

Denne håndkletørkermodellen varmes opp av en varmekabel inni stengene, som raskt gir varme når du ønsker det. Leveres komplett med ledning og støpsel. Hvis du ikke ønsker en synlig ledning, kan du få en elektriker til å montere den med skjult tilkobling ved hjelp av det medfølgende tilbehøret

Velg størrelse, farge og modell for deg og baderommet

Vi har et bredt utvalg av håndkletørkere i ulike størrelser, farger og modeller. En mindre modell for det lille baderommet, der plassen over toalettet for eksempel kan være en god plassering. Eller en større modell med plass til flere håndklær hvis dere er mange i familien. Hvorfor ikke bruke håndkletørkeren og dens knagger til å henge fra deg det lille håndkleet eller til å varme opp morgenkåpen?

Noro Uno håndkletørkere i stram design
Noro Home håndkletørkere med innebygd termostat
Noro Deco håndkletørker med elpatroner i matchende farger

Design i detalj

Når vi utvikler et nytt produkt, tenker vi på helheten i baderommet. Designen til håndkletørkeren skal føles moderne og stå til våre baderomsmøbler, dusjer og badekar, og så skal den passe sammen med øvrige detaljer, for eksempel et svart blandebatteri. Det at håndkletørkeren både er praktisk og pen, er en forutsetning. Våre håndkletørkere fås i en rekke størrelser og utførelser, slik at alle kan få nyte følelsen av varme håndklær, uansett hvor stort baderommet måtte være. Vi har selvsagt også elpatroner i matchende farger.

Neo for baderom med særpreg

Neo er en håndkletørker i stram design for deg som liker baderom med særpreg. Den er lakkert i en antrasittgrå farge med overflatestruktur. I tillegg til den høye designverdien er den praktisk med plass til mange håndklær som tørkes luftig, og den er utformet slik at det er lett å tre håndklærne av og på stengene.

NORO Håndkletørker
Noro Neo håndkletørker
Noro Neo håndkletørker
Noro Neo håndkletørker med Noro Studio møbel

Energieffektive håndkletørkere

Nyheten Home har en innebygd termostat med timerfunksjon, noe som gir mer effektiv energiutnyttelse. Hvis du velger å koble håndkletørkeren til det vannbårne varmesystemet, drar du nytte av varmen du allerede har.

Lett å montere med kabel

Det er lett å koble en elektrisk håndkletørker til strømuttaket. Den leveres klar for tilkobling med kabel og støpsel. Hvis du ikke ønsker en synlig kabel, kan du få en elektriker til å montere den med skjult tilkobling ved hjelp av de medfølgende tilbehøret.