Noro Baderom Baderomsinspirasjon

Baderomsinspirasjon

Tenker du å pusse opp, eller vil du bare gjøre en rask og enkel endring i baderommet? Vi vil gjerne gi tips og inspirasjon til hvordan man kan innrede, hvilke produkter man kan velge, fargekombinasjoner og mye mer.

Baderomstrender, inspirasjon og ideer til baderommet

Her har vi samlet inspirasjon, tips og trender som du kan bruke når du skal sette stilen og trives på badet. Vi kommer også med forslag til hvilke baderomsmøbler, dusjer eller badekar som matcher stilen du liker, med riktige detaljer, farger og materialvalg.

Baderomsnyheter

Omtrent to ganger i året lanserer vi nye produkter for å kunne tilby deg et så moderne og kvalitetssikret baderomsmøbel som mulig. Vi vil at du skal føle at du har funnet løsningen og snarveien til et godt og eksklusivt baderom. Et baderom som raskt og enkelt gir deg kvalitet og funksjon samt en følelse av at du har gjort et godt kjøp. Klikk på koblingen nedenfor for å finne det aller nyeste innen baderom.

Baderomsnyheter 2020

Fra det herlige lyse til det dype mørke. Noro har valgt å fokusere på detaljer med skarpe kontraster, naturlige og robuste materialer, tilpasset baderommet. Gjennomgående mørke toner og årets farge, antrasittgrå. Dette er Noros nyheter, baderomsmøbler til ditt nye baderom 2020.

Baderomsnyheter 2020
Noro Studio baderomsmøbler ditt baderom i antrasitt og svart
Vask i betong og blandebatteri i svart fra Noro
Noro Neo håndkletørker i baderommet

En håndkletørker gir luksuriøst varme håndklær

Når vi utvikler et nytt produkt, tenker vi på helheten i baderommet. Designen til håndkletørkeren skal føles moderne og stå til våre baderomsmøbler, dusjer og badekar, og så skal den passe sammen med øvrige detaljer.

Våre baderomsnyheter Håndkletørkere

Baderomstrender 2020

Vi i Noro har valgt ut tre innredningsstiler med tips til møbler, farger og materialer som du kan velge for å gi rommet den riktige følelsen. Du kan selvfølgelig tilpasse stilen og justere detaljene til baderommet etter egen smak. Vi kaller baderomstrendene Green, Street og Natural.

Baderomstrender 2020

NORO goes GREEN

Vi kaller denne stilen for Green. For DEG som er miljøbevisst og som velger dine detaljer med omhu og kjærlighet til naturen. Med lyse farger og varmt lysinnslipp der plantene trives aller best. Innred med naturlige materialer som tre, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN baderomstrend
Noro goes green baderomstrend 2020
Noro baderomstrender og bad
Noro goes Street badrumstrend med Noro Relounge
Baderomstrender 2020

NORO goes STREET

Vi kaller denne stilen for Street. For DEG som er urban, bevisst på omgivelsene og sikker på hva du liker. Her finner du kombinasjoner av grå toner i naturlige og rustikke materialer. Detaljer, kanskje noe fra et gammelt nedlagt fabrikklokale eller noe du kjøpte i Brooklyn.

NORO goes STREET baderomstrend
Baderomstrender Noro naturlige og rustikke materialer
NORO goes NATURAL baderomstrend
NORO goes NATURAL baderomstrend
Baderomstrender 2020

NORO goes NATURAL

Vi kaller denne stilen for NATURAL. For DEG som liker å blande de naturlige tonene med moderne eleganse. Naturlige materialer som stein, marmor, rotting, tre, skinn og betong gir den gode følelsen av at naturen slippes inn. Materialer som eldes med stil. Fargemessige kontraster der dramatisk svart møter naturlig ro, er en trend vi i Noro liker.

NORO goes NATURAL baderomstrend

Hverdagstips i baderommet

Vi har også en rekke hverdagstips – ideer til hvordan du kan gjøre hverdagen på badet litt bedre og ikke minst triveligere. Hvordan man kan vaske klær mer økonomisk, redusere klessvinnet og den beste oppskriften på en økologisk avokadoansiktsmaske, for å nevne noe.