Noro Baderom Baderomsinspirasjon

Inspirasjon bad

Tenker du på å renovere eller vil du gjøre en rask og enkel endring på baderommet ditt? Her har vi samlet inspirasjon, tips og trender.

Noro goes Street badrumstrend med Noro Relounge
Baderomstrend

NORO goes STREET

Vi kaller denne stilen for Street. For DEG som er urban, bevisst på omgivelsene og sikker på hva du liker. Her finner du kombinasjoner av grå toner i naturlige og rustikke materialer. Detaljer, kanskje noe fra et gammelt nedlagt fabrikklokale eller noe du kjøpte i Brooklyn.

NORO goes STREET baderomstrend
Baderomstrender Noro naturlige og rustikke materialer
Baderomstrend

NORO goes GREEN

Vi kaller denne stilen for Green. For DEG som er miljøbevisst og som velger dine detaljer med omhu og kjærlighet til naturen. Med lyse farger og varmt lysinnslipp der plantene trives aller best. Innred med naturlige materialer som tre, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN baderomstrend
Noro goes green baderomstrend och stil
Noro baderomstrender og bad
NORO goes NATURAL baderomstrend
NORO goes NATURAL baderomstrend
Baderomstrend

NORO goes NATURAL

Vi kaller denne stilen for NATURAL. For DEG som liker å blande de naturlige tonene med moderne eleganse. Naturlige materialer som stein, marmor, rotting, tre, skinn og betong gir den gode følelsen av at naturen slippes inn. Materialer som eldes med stil. Fargemessige kontraster der dramatisk svart møter naturlig ro, er en trend vi i Noro liker.

NORO goes NATURAL baderomstrend
Noro Sienna
BADEROMSTREND

NORO goes Sienna

Vi på Noro elsker nye møter, både mellom mennesker og stiler. Inspirert til å fremkalle akkurat den følelsen av de unike møtene. Kobber, skinn, terrakotta og betong på en hvit base får baderommet til å føles varmt og koselig. Legg deretter til de innsamlede feriesouvenirer dine, og du lager et baderom med følelsen av lyse ferieminner.

NORO goes SIENNA baderomstrend
NORO goes NATURAL