Noro Baderom Baderomsinspirasjon

Baderomsinspirasjon

Tenker du å pusse opp, eller vil du bare gjøre en rask og enkel endring i baderommet? Vi vil gjerne gi tips og inspirasjon til hvordan man kan innrede, hvilke produkter man kan velge, fargekombinasjoner og mye mer.

Baderomstrender, inspirasjon og ideer til baderommet

Her har vi samlet inspirasjon, tips og trender som du kan bruke når du skal sette stilen og trives på badet. Vi kommer også med forslag til hvilke baderomsmøbler, dusjer eller badekar som matcher stilen du liker, med riktige detaljer, farger og materialvalg.

Baderomstrender 2019

Vi i Noro har valgt ut to innredningsstiler med tips til møbler, farger og materialer som du kan velge for å gi rommet den riktige følelsen. Du kan selvfølgelig tilpasse stilen og justere detaljene til baderommet etter egen smak. Vi kaller baderomstrendene Green og Street.

Baderomstrender 2019

NORO goes GREEN

Vi kaller denne stilen for Green. For DEG som er miljøbevisst og som velger dine detaljer med omhu og kjærlighet til naturen. Med lyse farger og varmt lysinnslipp der plantene trives aller best. Innred med naturlige materialer som tre, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN baderomstrend
Baderomstrender 2019

NORO goes STREET

Vi kaller denne stilen for Street. For DEG som er urban, bevisst på omgivelsene og sikker på hva du liker. Her finner du kombinasjoner av grå toner i naturlige og rustikke materialer. Detaljer, kanskje noe fra et gammelt nedlagt fabrikklokale eller noe du kjøpte i Brooklyn.

NORO goes STREET baderomstrend

Hverdagstips i baderommet

Vi har også en rekke hverdagstips – ideer til hvordan du kan gjøre hverdagen på badet litt bedre og ikke minst triveligere. Hvordan man kan vaske klær mer økonomisk, redusere klessvinnet og den beste oppskriften på en økologisk avokadoansiktsmaske, for å nevne noe.

Barberskole

Du bør alltid barbere deg etter at du har dusjet, og du må aldri tørrbarbere deg! Når huden er varm og skjegghårene myke, blir det lettere å barbere av uten at du skjærer deg. Et stort speil og god speilbelysning er viktig. Bruk gjerne Noro Deco speil med integrert LED-belysning.

Slik får du til skjegget