økologiske avokadoansiktsmaske

Lag din egen ansiktsmaske - Tips til en Green-ing

Vi vil gjerne gi deg hverdagstips og ideer. Hvordan kan du få hverdagen og tiden på badet til å bli litt bedre og ikke minst morsommere? For DEG med de grønneste fingrene.

Lag din egen økologiske avokadoansiktsmaske

Honning har en antibakteriell virkning og sårhelende egenskaper. Hvis du ikke har avokado hjemme, kan du også fint lage en maske med bare honning. Her kommer oppskriften:

Ingredienser

1 moden grønn økologisk avokado 1 ss økologisk honning

Trinn 1.
Mosa avokadon slätt med en gaffel eller med en stavmixer. Om du har hård honung, smält den över ett vattenbad tills den är flytande.

Trinn 2.
Bland ingrediensene til en jevn masse, og smør den på ansiktet. Pass på så du ikke får det inn på eller for nær øynene. La masken være på i fem til ti minutter.

Trinn 3.
Fjern masken med et varmt fuktig håndkle eller en vaskeklut, og skyll ansiktet med svalt vann. Ta iskaldt vann i ansiktet til slutt. Noro ønsker deg lykke til!

Mos avokadoen godt med en gaffel eller stavmikser

Når du legger på ansiktsmasken, gjør du det kanskje foran et Noro Flex-speil med Flex LED-lampe? Lampen er en svært god lyskilde for ekstra god belysning til ansiktet.

Noros økologiske avokadoansiktsmaske

Tips!

Bland i havregryn for en fastere konsistens, og hvis den blir altfor fast, tilsett en teskje olivenolje. Hvis du ikke har avokado hjemme, kan du også fint lage en maske med bare honning. Honning har en antibakteriell virkning og sårhelende egenskaper.

NORO baderomsmøbler. Ideer til baderommet

Når du legger på ansiktsmasken, gjør du det kanskje foran et Noro Flex-speil med Flex LED-lampe? Lampen er en svært god lyskilde for ekstra god belysning til ansiktet. For å slippe unødig søl i vaskeservanten, kan du bruke Noro porselensservant som du kan legge penselen fra deg på og deretter vaske i oppvaskmaskinen.

Hverdagstips i baderommet

Vi har en rekke hverdagstips – ideer til hvordan du kan gjøre hverdagen på badet litt bedre og ikke minst triveligere. Du kan finne alle her.