Frost Concept
En dusj med stil

Med Noro Frost dusjvegger og Frost Concept dusjvegger kan du virkelig sette et personlig preg på badet ditt.

Dusj med ekstra stil

Her snakker vi om dusjer som skiller seg ut, med herlig lekfull design! I NORO Frost dusjvegger og dusjhjørner Frost Concept finnes det dusjer med både svarte og matt sølvfargede profiler og mange forskjellige glass å velge mellom. Klart glass, frostet, med det herlige mønsteret Happy Going av kunstneren Ulrica Hydman-Vallien eller hvorfor ikke vårt nye glass med en kul svart gradient eller stilig riflet linjeglass. Let your vibes shine!

Dusjhjørne Frost Concept

Dusjhjørne Frost Concept

Frost Concept består av en fast vegg og en hengslet dør. Praktisk for mindre arealer og plassering i nærheten av møbler.

Dusjvegg Frost med knotter

Dusjvegg Frost med knotter

Frost dusjvegg har to knotter på utsiden, slik at du enkelt kan nå et håndkle etter at du har dusjet. Stangen kan festes i taket eller rett inn i veggen.

Ekstra brede dusjvegger

Ekstra brede dusjvegger

Frost dusjvegg 1150 står vakkert fritt i rommet. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe en veggprofil for plassering mot en vegg.

NORO Frost-glass

Frost Concept kommer med glass som virkelig setter stemningen på badet! Prøv svart gradient og stilig linjeglass. Våre designere har skapt dusjer med kvalitet og entusiasme. Alt glass er selvfølgelig herdet sikkerhetsglass.

Her snakker vi om dusjer som skiller seg ut, med herlig lekfull design. Frost Concept med svart gradient for baderom med kant, eller vakre linjeglass for deg som er ute etter stilren eleganse. Med dusjer fra Noro kan du virkelig tilføre baderommet en personlig stil og stemning. Ta en titt på alle variantene & let your vibes shine!

Varianter av glass

  1. Klart glass
  2. Frostet glass
  3. Happy Going
  4. Svart gradient
  5. Riflet glass
NORO Frost-glass
NORO Frost &<br>Ulrica Hydman-Vallien

NORO Frost &
Ulrica Hydman-Vallien

Sammen med den kjente svenske glasskunstneren Ulrica Hydman-Vallien ble NORO Frost Happy Going utformet. Med innslag av dyr og mennesker er det unike mønsteret både herlig rått og vakkert.

Ulrica Hydman-Vallien 1938-2018