Noro Studio svart blandebatteri og naturlige materialer som gir et mykt uttrykk

Skap et bærekraftig baderom. Tips til en Nature-ing

Å skape et bærekraftig baderom handler om å velge materialer som er snille mot miljøet og produkter som har lang holdbarhet. Naturlige materialer som gir et mykt uttrykk og som harmonerer med hverandre.

Bruk naturlige materialer

Naturlige materialer som gir et mykt uttrykk og som harmonerer med hverandre. Velg baderomsprodukter som er snille mot helsen og miljøet, i stedet for skadelig plast som ikke brytes ned så lett.

Økologisk bomull og bambus i baderommet

Det finnes flere tekstiler av økologisk bomull og bambus som du kan bruke i baderommet. Lin er også et godt miljøvalg og et svært slitesterk stoff. Mange hamam-håndklær av lin er deilige å tulle seg inn i, og de passer like fint på stranden som i baderommet. Gi håndklærne lengre levetid ved å sy igjen eventuelle hull som har kommet med årene, eller kjøp en økovennlig tekstilfarge og gi nytt liv til håndklærne. Hvis du vil farge på naturlig måte, kan plantefarging være en gøyal løsning.

Tenk på miljøet hele veien

I dag kan du også kjøpe komposterbare tannbørster, hårbørster og badebørster av tre, bambus og maisstivelse. Velg baderomsprodukter som er snille mot helsen og miljøet, i stedet for skadelig plast som ikke brytes ned så lett.

Velg alltid miljøvennlig toalettpapir laget av resirkulert og ubleket papir. Dette kan du lett kjøpe på nettet og få levert hjem.

Dusj og bad med natursvamp

Naturlig havsvamp har utmerket oppsugingsevne og er lett å klemme vann ut av, men det som er ekstra bra med natursvamp, er dens evne til å motvirke bakterievekst, om man sammenlignet med syntetiske svamper og tekstiler. Passer for både voksne og babyer for en myk og deilig hudpleie i dusjen og badekaret.

Noro Relounge baderomsmøbel i svart matt

Natursvampen tar seg også fint ut i baderommet.