Hipster-skjegget

Barberskole - Tips til en Street-ing

Vi har en rekke hverdagstips – ideer til hvordan du kan gjøre hverdagen på badet litt bedre og ikke minst triveligere. Hvordan man kan vaske klær mer økonomisk, redusere klessvinnet og den beste oppskriften på en økologisk avokadoansiktsmaske, for å nevne noe.

Slik får du til skjegget

Hvis du skal bruke barberkniv for første gang, må du gjerne ta en prat med en barberer for å lære teknikken, og øv deg gjerne på en appelsin først. Vi anbefaler at du begynner med en barbermaskin for å fjerne det grøvste, og så en barberhøvel til finishen. Hvis du vil bevare hipster-skjegget, kan du bruke en skjeggsaks til å formklippe det. Husk å alltid bruke rent og kvasst barberutstyr!

Trinn 1:
En barberolje kan masseres inn i huden for å gjøre barberingen smidigere. Hvis du har følsom hud, bør du bruke barberskum. Hvis du derimot har en grovere skjeggvekst, bør du bruke barbergel.

Du bør alltid barbere deg etter at du har dusjet, og du må aldri tørrbarbere deg! Når huden er varm og skjegghårene myke, blir det lettere å barbere av uten at du skjærer deg. Barber først medhårs for å unngå hudirritasjon og innkapslet hårvekst!

Trinn 2:
Når du har gått over en gang, masserer du inn barberolje, barberskum eller barbergel en gang til.

Barber deretter mothårs hvis huden tillater det. Du bør ikke arbeide for hardt, da det er bedre at det ser nybarbert ut enn at det føles glatt.

Vask ansiktet i lunkent vann og til slutt med iskaldt vann, slik at porene lukker seg. På denne måten lukker du hårsekkene, noe som reduserer faren for infeksjon i dem.

Trinn 3:
Trykk et rent håndkle lett mot ansiktet. Påfør deretter en såkalt After Shave Balm uten alkohol. Hvis du vil lukte godt, tar du parfyme på halsen eller brystet. Ikke i ansiktet fordi det kan svi, og alkoholen vil tørke ut huden.

Noro ønsker deg lykke til!

Barbere deg etter du dusjet
Du bør alltid barbere deg etter at du har dusjet, og du må aldri tørrbarbere deg! Når huden er varm og skjegghårene myke, blir det lettere å barbere av uten at du skjærer deg.

NORO baderomsmøbler. Ideer til baderommet

Et stort speil og god speilbelysning er viktig. Bruk gjerne Noro Deco speil med integrert LED-belysning. Speilet har en svært god lyskilde, der lyset sprer seg i flere retninger. Det er spesielt utviklet for god belysning til ansiktet.

NORO Porselensfat

Legg enkelt fra deg barberkniven mens du vasker deg i ansiktet – uten å søle til hele badet. Noro porselensservant gir orden og system mens du barberer deg og gir barberutstyret en garantert plass på badet.