Perfekt baderom i hvitt

Neo baderomsmøbler for lyse baderom

Samtidig som Neo er rimelig, er det også et stilrent og vakkert møbel. Den har alle de funksjonene du forventer deg av et moderne møbel for både store og små baderom. Neo har to skuffer med full uttrekk og tynne, slanke skuffesider i mørkegrå metall. To skuffeinnsatser er inkludert og muliggjør organisering av små baderomsartikler. Neo kommer i hvit matt, i størrelsene 600 og 800mm. 

Noro Neo baderomsmøbel 600
oppbevaring med matchende skuffeinnsatser i grått
800 hvitt Noro Neo kommode til baderommet
BADEROMSNYHET

Hvite baderom med detaljer i krom eller svart

Noro Neo finnes i breddene 600 og 800mm i moderne hvit matt design. Ved kjøp følger det med to skuffeinnsatser for ekstra bra oppbevaring og møbelet har justerbare opphengsbraketter for enkel installasjon. Kombiner møbelet med blandebatteri og håndtak i krom, eller svart for en vakker kontrast i ditt baderom.

Baderomsmøbel NORO Neo
Underskap Neo og servant i porselen
Kommode med håndtak i krom

Enkel og rask installasjon

Med enkle valgmuligheter og selvfølgelig med en enkel installasjon, velger du Neo baderomsmøbel og Neo servant i porselen. For å sette ditt preg på møbelet kan du kjøpe til det håndtaket og det blandebatteriet du liker. Skuffefrontene er klargjort med små hull på baksiden for håndtak i størrelsen CC128mm eller en sentrert knott, noe som gjør det lettere når du skal bore gjennom fronten for skruene til håndtaket. Kommoden kommer ferdigmontert med opphengsbraketter som er justerbare. Neo er klargjort for både gulv- og veggavløp. Vi anbefaler Noros vannlås som er utviklet for underskap med skuffer. Det skal være enkelt å montere møbelet ditt fra Noro og enklere enn dette blir det nok ikke. En enklere måte å få luksus på baderommet.

Match og velg det som passer din baderomsstil

Det er viktig å se hele rommet og utgå ifra dine behov når du innreder. Har du en stor familie med mange håndklær og baderomsartikler kan det være en god ide å kjøpe til ekstra oppbevaring til ditt baderom. Flex City høy- og veggskap samt Flex speilskap og Alva passer fint sammen med Neo og går i samme fargetone som møbelet. Speilskapet Flex kommer i størrelsene 600 samt 800 og hvis du vil ha et grunnere høyskap, finnes Flex City compact. Hvis du i stedet for et speilskap vil ha et flatt speil, er Flex speil, Flex rundt speil eller Deco speil et godt valg.

Noro Neo kommode med blandebatteri
VELG ET SVART BLANDEBATTERI

Hvilket blandebatteri passer din baderomsstil?

I vår kolleksjon av lettmonterte blandebatteri finner du flere stykker med forskjellige stiler og former. Både i krom og svart. Bunnventil og overløpsbeskyttelse finnes i matchende farger.

Noro Neo kommode med håndtak i krom
GLEM IKKE HÅNDTAKENE

Håndtak CC128mm eller knott

En selvfølge å åpne skuffene med, men det er ikke alltid så lett å huske på alt når man kjøper et baderom. Håndtakene er en viktig del av møbelet. Velg et håndtak med CC-mål 128mm eller en sentrert knott til Neo.

Noro City Flex oppbevaring i hvit
EKSTRA OPPBEVARING

Lag mer lagringsplass i baderommet

Har du mange håndklær, såper og krukker på baderommet? Om Neos oppbevaringsmuligheter av romslige skuffer og mindre esker mot formodning ikke er nok, passer Flex høyskap og veggskap i hvit matt godt i fargetonen med Neo.