Baderom med Noro Studio møbel i antrasittgrå  med dusj

Baderomsmøbler i grå toner & naturlige materialer

Fra det herlige lyse til det dype mørke. Noro har valgt å fokusere på detaljer med skarpe kontraster, naturlige og robuste materialer, tilpasset baderommet. Gjennomgående mørke toner og årets farge, antrasittgrå. Dette er Noros nyheter, baderomsmøbler til ditt nye baderom.

DIY, quick fix og renovere baderommet

I løpet av året har det kommet en bølge av større renoveringer så vel som DIY, quick fix og andre budsjettrenoveringer i hjemmet. Vi har tatt dette i betraktning og vil vise hvordan man på en kreativ måte kan kombinere og gjøre sitt helt unike baderomsmøbel komplett. Velg f.eks. en underdel og kompletter med en unikt produsert vask sammen med vakre håndtak med skarpe kontraster og du har et rom å trives i. Kombiner gjerne gammelt med nytt. Legg til f.eks. en rustikk lampe som du fant på loftet for et mer industrielt utseende eller for den saks skyld, bare bytt blandebatteri og håndtak på det nåværende og servantskapet ditt oppleves som helt nytt.

Noro Betong servant 600
Noro Betong servant 900
Baderomsnyheter

Naturlige materialer til ditt servantskap

Attract Betong er håndlaget der hvert eksemplar er unikt designet. Betong er et naturlig materiale og overflaten er livlig med flere variasjoner i farger. Finnes i breddene 600 og 900 og passer til møbelseriene Studio, City og Vogue.

NORO Attract Betong

Servantskap i fargen antrasitt

Til vår kolleksjon Noro Studio, City og Vogue av servantskap, presenterer vi den nye fargen antrasittgrå. Fargen er en glitrende og levende fargetone som avhengig av belysning og komplimenterende farger i rommet, oppleves fra alt fra mørk grå og mørk blå til nesten svart. Overflaten en fløyelsmatt og lett å tørke av. Hele underdelen er selvfølgelig tilpasset våtrom; slitasje og fuktbestandig. Inkludert skuffeinnredning og enkel å montere.

Det som skiller Studio, City og Vogue er faktisk utformingen av frontene. Studio har et stilrent integrert grep foran i overkant og City har en helt glatt skuff. Vogue har en fin rammefront i ytterkant. Finnes i bredder fra 600 til 1200. Til dette kan du lage ekstra lagringsplass for badet ditt med høy- eller veggskap Flex, også i fargen antrasitt.

Noro Studio servantskap
Baderomsnyheter

Baderom med et industrielt uttrykk

Studio har en stilren møbeldesign for deg som leter etter et servantskap med bra kvalitet og god funksjonalitet. Det integrerte håndtaket har et bra grep som gjør det enkelt å åpne og lukke skuffen. Gi mer oppbevaring for baderommet og kompletter med høyskap eller veggskap, også de med integrerte håndtak.

Noro Vogue baderomsmøbel
Baderomsnyheter

Ditt nye baderom

Et baderomsmøbel med en tynn og elegant rammefront på skuffene. En vakker detalj i ditt nye baderom. Vogue finnes i fargene hvit matt, soft grå matt og antrasitt matt. Her med den nye nedsenkede servanten Attract Berong i støpt betong og de svarte håndtakene Arc som pryder baderomsmøblene.

Noro City baderomsmøbel
Baderomsnyheter

Baderomsmøbel med glatte dører i antrasittgrått

City, et baderomsmøbel med et enkelt og funksjonelt uttrykk. Møbelet har et stort utvalg av størrelser og kan derfor enkelt tilpasses akkurat ditt bad. Du velger mellom fem bredder, for både store og små baderom. Nå også tilgjengelig i fargen antrasitt.

Underdelen er slitasje og fuktbestandig
Noro Frost Dv dusjer med svart matt finish i klarglass
Noro Frost Dv dusjer i klarglass og Takdusj med svart matt finish

Innred baderommet ditt i svarte detaljer

Tenk på hele baderommet når du innreder. Alt skal fungere sammen, og du skal kjenne en følelse av ro når du går inn i rommet. Hvis du f.eks. har valgt et mørkt servantskap og oppbevaring med svarte håndtak, og et svart blandebatteri og bunnventil, hvorfor ikke velge en dusj med svarte profiler? Topp dette med en svart takdusj som matcher det svarte blandebatteriet som du har montert på servantskapet ditt, og du har et baderom som er gjennomtenkt i design og med en moderne og rustikk stil. Vi kan tilby dusjhørne Frost Concept og dusjvegg Frost DV med svarte profiler samt takdusjene Studio og City i svart. Legg til grønt, gult og beige med planter, tekstiler, såper og andre baderomsartikler for varme og hygge til det nye baderommet ditt.

Takdusjer Noro studio i svart matt design
Baderomsnyheter

Takdusjer i svart matt design

Takdusjer i rustfritt stål og en meget pen og stilren termostatblander i messing. Teleskopisk funksjon og antiheat-system. Hånddusj med to funksjoner. Tilgjengelig i krom og matt svart. Teleskopisk funksjon og Antiheat-system slik at du ikke brenner deg. 

Vogue blandebatteri i svart
Baderomsnyheter

Blandebatteri i svart gir badet ditt luksus

Visst ser et servantskap litt mer luksuriøst og mer eksklusivt ut med et svart blandebatteri? Det syns vi i alle fall. I år har flere vakre blandebatteri blitt lagt til i samlingen vår, ikke bare i krom, men også i svart. En av disse er blandebatteriet Vogue. Finnes i høy og lav modell, og du kan komplettere med matchende bunnventil.

Dusj i svart matt
Baderomsnyheter

Dusj i klart glass med svarte profiler

En stor Noro-nyhet er at du også kan velge profiler med svart matt finish for dusjen din i klart glass. Glasset er 8 mm/6 mm av klart herdet sikkerhetsglass og med magnetisk lukking. Dusjen er vendbar, og den svarte stangen kan monteres mot vegg eller tak. Et stilig svart håndtak er inkludert.