Sitronen er rengjørende for baderom

Økovennlige måter å rengjøre baderommet på. Tips til en Nature-ing

Rengjøringsmidler er en skikkelig miljøskurk og kan lett havne i grunnvannet gjennom avløpet. Rengjøringsmidler inneholder ofte sterke kjemikalier, så hvis du vil tenke mer bærekraftig og verne om miljøet, er det lett å bytte dem ut med betydelig mildere, men likevel like effektive produkter.

Naturlig rengjørende midler for baderom

Bakepulver kan brukes som et naturlig rengjørende middel. Et annet er bikarbonat, som er en alkalisk mild syre som gjør at bakteriene på overflaten reiser seg og enkelt kan tørkes av. Sitronsaft er antibakteriell og har antiseptiske egenskaper. Kombiner disse naturlige produktene, og du får enkelt fjernet skitt og kalkflekker i dusjen og servanten.

Sitron er et fantastisk rengjøringsmiddel

Sitronen desinfiserer

Sitron er et fantastisk rengjøringsmiddel. Det høye syreinnholdet i sitronen gjør den til et perfekt antibakterielt rengjøringsmiddel. Sitronen kan også brukes som naturlig luktfjerningsmiddel i illeluktende avløpsrør og servanter. Et mer naturlig, miljøvennlig og giftfritt produkt er det vanskelig å finne.

Du kan også gjøre mørke kopperrør og forkrommede overflater skinnende nye ved å skrubbe med en skive sitron dyppet i salt eller bakepulver.

Fliser og gulv

Skitt, og i verste fall mugg, som legger seg mellom flisene, kan du enkelt fjerne ved å blande 1 del bikarbonat med like mye hvitvinseddik og en skvett vann. På svært skitne flater kan du også blande inn 1 del bakepulver og lage en tykkere pasta. Påfør denne, la virke i 15 min og skrubb deretter lett.

Slik rengjør du toalettet

Bland 2 ½ dl bikarbonat i toalettskålen, og la det virke i en time. Tilsett deretter 2 dl eddik, og la dette virke sammen i ca. 10 min. Spyl og nyt det rene resultatet.

Kalk i dusjen

Det kan virke håpløst å få rengjort dusjvegger med krevende kalkflekker. Her deler vi en oppskrift på gode ingredienser som er bra for helsen, snille mot miljøet og som ikke sliter på glasset.

Bland 1 dl eddik med 6 dl vann i en tom sprayflaske. Prøv også å tilsette noen dråper konsentrert sitronsaft, som får olje, fett og muggflekker til å forsvinne. Spray og tørk av med en ren klut, og spyl av for en glinsende ren glassoverflate. Enkelt og effektivt.

Ren Noro Prisma dusj

Gled deg over en skinnende ren Noro Prisma-dusj.

Noro Frost Dv dusj
Dusjvegger

NORO Frost DV

En stor Noro-nyhet er at du kan velge profiler med svart matt finish til din dusjvegg i klarglass.

Noro Studio matt svart servantblandere
Servantblandere

NORO Studio

Nett servantbatteri i høy og lav modell. Fås i krom og svart matt med forkrommede detaljer.

VASK CEMENT

VASK CEMENT

kr 4 350,00 kr 3 045,00
Les mer
SPEIL RUNDE FLEX 600

SPEIL RUNDE FLEX 600

kr 2 079,00 kr 1 455,30
Les mer
Noro Vogue baderomsmøbler
Baderomsmøbler

NORO Vogue

Klassisk design med en touch av Art déco møter fremtidens teknologi.