Air baderomsmøbler. Små møbler med stil og attitude.

NORO Air baderomsmøbler utstråler stil og attitude til tross for at de er av mindre størrelse. Ikke la plassen begrense din personlige stil.

Tøft, svart trekornmønster eller elegant, hvitt matt mønster

Noro Air er et fint baderomsskap med mindre dybde i størrelse 600. Det utstråler både stil og attitude til tross for sin lille størrelse. De svarte tremønstrede baderomsskapene har en melaminoverflate med en fin følelse av naturlige treårer. Velger du i stedet hvitt, er skapene lakkert i en matt og glatt overflate i flere lag for ekstra holdbarhet. Fine håndtak i Air-modellen er inkludert. Svarte håndtak til svarte tremønstrede møbler og håndtak i børstet rustfritt stål til matt hvite møbler. Leveres ferdig montert og har to mykstengende skuffer.

Pene Air-håndtak

Pene Air-håndtak

Noro Air-håndtak er inkludert. Matt svarte håndtak til svarte møbler og håndtak i børstet rustfritt stål til hvite, matte møbler. Lekkert! 💖

Oppbevaringen er sikret

Oppbevaringen er sikret

Skuffene er mykstengende med fullt uttrekk, noe som gjør det enkelt å se hva som er i skuffene. Innredningen er hvit og skuffene er romslige.

Romslig servant

Romslig servant

Med den tilhørende servanten Living får du en romslig vask med myke former som strekker utover skapet i fronten.

SPEIL GLOW PEBBLE 550

SPEIL GLOW PEBBLE 550

kr 5 280,00 kr 3 696,00
Les mer
BLANDEBATTERI NEO LAV KROM

BLANDEBATTERI NEO LAV KROM

kr 2 460,00 kr 1 722,00
Les mer
Glow Pebble speil

Utrolig fine speil

Glow Pebble baderomsspeil med bevegelsessensor slik at du ikke trenger å bekymre deg for fingeravtrykk når du justerer lysstyrken og slår det av og på.

noro Air baderomsmøbler

Noe nytt, noe gammelt

Dekorer med ting du er glad i, kanskje noe vintage eller noe som gjenspeiler dine interesser og din personlighet.

Blandebatterier i kobber

Detaljer gjør helheten

Varme kobbertoner på blandebatteriet, bunnventilen og overløpsdekselet på servanten skaper en følelse av eleganse og varme ⭐