Relounge baderomsmøbler

Relounge baderomsmøbler gir en følelse av luksus

Med Noro Relounge baderomsskap gir vi deg nå muligheten til å skape ditt personlige bad. Et moderne designet baderomsmøbel som gir følelsen av luksus.

Vakkert tremønster eller hvit matt

Relounge finnes i totalt 4 bredder, fra 600 til 1200 duo, i svart tremønstret overflate og lakkert matt hvit. De svarte tremønstrede baderomsskapene har en melaminoverflate med en fin følelse av trestruktur. Velger du i stedenfor hvit farge, er skapene lakkert i en matt og glatt overflate i flere lag for ekstra slitestyrke. De integrerte håndtakene og den utformede porselensservanten gir badet et modernt utseende. La deg inspirere og finn akkurat din versjon av Relounge baderomsmøbler.

Integrerte håndtak

Integrerte håndtak

Integrerede greb er praktiske og giver samtidig badeværelset et trendy look.

Mye oppbevaring i skuffer

Mye oppbevaring i skuffer

Skuffene er myklukkende med uttrekk hele veien som gjør det enkelt å finne hva som er i skuffen. Innsiden er hvit og skuffene romslige.

Designet servant

Designet servant

Noro Relounge servant i porselen har en romslig vakker form med overløpsbeskyttelse.

Frittstående servant på benkeplate eller nedsenket porselensservant

Velg mellom et servantskap med nedfelt porselensservant, eller en frittstående servant på toppen av en MDF benkeplate. Relounge-servanten i porselen har vakre linjer, den er bred og overløpsbeskyttelse. Ønsker du et servantskap med benkeplate, har vi valgt en sementmønstret benkeplate til Relounge sort tremønster som matcher de fleste farger på badet ditt. Til den hvite matte Reloungen har vi valgt en benkeplate med lyst marmormønster til alle lyse baderom. Kompletter benkeplaten med en av våre vakre frittstående servanter Noro Icon laget av rustfritt stål, Marble laget av ekte marmor, Cement laget av betong eller Coast laget av porselen. Kjøp til kommodevannlås, blandebatteri og bunnventil for et komplett møbel.

Velg din variant

  • Relounge nedsenket servant i porselen
  • Sort tremønstret Relounge med sementmønstret benkeplate
  • Hvit matt Relounge med benkeplate med lyst marmormønster
Frittstående servant på benkeplate eller nedsenket porselensservant
Enkel installasjon og med flere bredder

Enkel installasjon og med flere bredder

Noro Relounge servantskap kommer ferdig montert. Monteringen er enkel med justerbare opphengsbeslag og baderomsskapene er forberedt for vegg- og gulvsluk. Velg mellom flere størrelser, fra 600 til 1200 dobbel.

Passer til alle bad

Passer til alle bad

Den unike dybden på servantskapet gjør at baderomsmøblene passer på alle bad, også på de bad som er smalere.

Flex speil eller speilskap

Speil og speilskap

Komplettere baderomsmøblene med speil. Noro Deco med integrert LED-belysning eller Flex speil eller speilskap for ekstra oppbevaring.

Rummeligt højskab

Romslig høyskap

Relounge høyskap er romslig og kommer med fire flyttbare glasshyller og en fast hylle i midten.

Planlegg badet ditt med Noro Relounge

Oppbevaring med Relounge høyskap

Det er viktig å se hele rommet og ut fra dine behov når du innreder. Har du en stor familie kan det være lurt å kjøpe ekstra oppbevaring til badet ditt for å få plass til håndklær og alt annet som behøver oppbevaring. Relounge høyskap er romslig og du får enkelt plass til alt du trenger. For enda mer oppbevaring, velg Flex speilskap i hvit til Relounge servantskap i hvit matt.

Speil, speil

Du kan velge mellom flere forskjellige speil til ditt Relounge baderomsskap. Velger du Noro Deco er LED-belysningen praktisk integrert i speilet og gir både behagelig og praktisk lys. Velger du Flex speil eller speilskap, kan du i stedet velge Flex LED lampe eller LED armatur for å skape det optimale lyset på badet ditt.