Baderomsmøbler

Hvorfor er porselenet mitt ujevnt? 

Porselen er et levende materiale som derfor har toleranser i seg. Det finnes ikke en porselensvask som er den andre eksakt lik. 


Hva gjør jeg om jeg har fått en ripe i speilet mitt? 

Har du en liten ripe kan du bruke tørt avispapir som du krøller sammen og tørker over, dette får ofte bort ripen. 


Har LED-belysningen kaldt eller varmt lys? 

Man måler lysets fargetemperatur i Kelvin som forkortes K. Først kan man tenke på om det er varmt eller kaldt lys man vil ha. De LED-lamper som motsvarer lyspærens fargetemperatur har 2700 Kelvin. Det varme lyset gjør at rommet oppleves litt mykere og gir et mer avslappet miljø. Skal du se ordentlig for å lese eller jobbe er et kaldere lys å foretrekke. Vi har LED-belysning mellom 2700K-3000K. 


Hvor mye plass er det til avløp i kommoder?

Målene i kommodene finner du i anvisningene som ligger under respektive produkt på hjemmesiden. Det er viktig at du eller den som monterer ditt badeværelse leser desse innen de begynner å montere. Målene varierer mye fra produkt til produkt. 


Hvor lang livslengde er det på min belysning? 

Våre LED-belysningen har 30 000+ timer livslengde. 


Transformatoren har sluttet å fungere, hva gjør jeg?

Om alla lyskilder har sluttet å fungere så er det stor sjanse for at transformatoren har blitt slutt ut av en spenningstopp i det elektriske systemet. For å sikkerstille hva det er så bør man kontrollere at det går frem strøm til transformatoren og at ikke et brudd på ledningen har oppstått.  


Kan man kombinere produkter fra forskjellige serier? Er det samme fargekode på de? 

Man kan alltid kombinere produkter fra forskjellige serier, ut i fra egen stil og smak. Det man får tenke på er att fargens navn på produktene er like, for eksempel så er varm matt hvit ikke samme farge som matt hvit. Men mikser du for eksempel hvit høyglans fra en serie, og hvit høyglans fra en anne serie så går det bra. Det man også skal tenke på når man mikser produkter er at man alltid kan kjøpe ektra håndtak til. 


På hvilken høyde setter man badeværelsemøblene?

Du bestemmer selvfølgelig selv hvilken høyde du velger å montere på, men standardhøyden for servantskap ligger på 850mm fra gulv til servantskapets overkant. 


Er lukene på høyskapene vendbare? 

Ja, du kan velge om du vil ha åpning på høyre eller venstre side. 


Hva skal man tenke på om man skal ha en vegghengt møbel?

Du må huske på å forsterke veggen hvis servantskapet skal festes i denne, altså med horisontale bord eller justert virke som festes mellom stenderene. Forsterkningen du lager må samsvare med ønsket høyde på servantskapet, servantskapets festepunkter og den endelige gulvhøyden etter støp og flis. Til hvert servantskap finnes det installasjonsmål som beskriver hvor forsterkningen skal sitte. 


Kan jeg bytte håndtak på mitt badeværelseskap?

Frontene våre er ikke boret på forhånd. Alle våre håndtak har standarddimensjoner mellom skruehullene, derfor kan du enkelt bytte håndtak etter dine ønskemål.


Hvilket vannlås skal jag bruke till servantskapet mitt?

Det finnes mengder av forskjellige vannlås til forskjellige formål og servantskap. Derfor har vi utviklet en vannlås som passer til alle våre servantskap. Der er en lavtbyggende vannlås som passer skap med både skuffer eller dører, og er skapt for å maksimere plassen i skapet. 


Hva kan jeg gjøre om skuffen min er treg å åpne?

Om en skuffe er treg å åpne er det ofte på grunn av spenninger i skinnen som har oppstått under montering av skapet. Ikke sjelden kommer det seg av en vegg som ikke er helt rett. Prøv å slippe forankringsskruen som fester skapet mot veggen en halv omdreining for at skapet skal rette seg ut mot den skjeve veggen. Et annet tips er å slippe skruen noe som forangrer skuffen i skinnen.


Hvordan skifter man halogenpærer i lampene på speilskap og speil?

For å bytte pæren fjerner dekkglasset og den forkrommede ringen ved å vri den en kvart omdreining mot klokken. Man kommer da til pæren som er 10 W og er utstyrt med en G4 sokkel. Den har to pinner som settes inn i lampen fra siden. Unngå å ta direkte på pæren. Fett fra fingrene brenner seg fast i glasset og skader den. Hvis du ved en feil tar på pæren, skal den rengjøres med en myk klut, fuktet med sprit.


Hvordan rengjør jeg servanten min i porselen? 

Bruk en myk klut og rengjøringsmiddel med PH-verde under 8. Ved generell missfargning, bruk sitronsyre. Fjern kalkflekker med 45-55% eddik, gni med en myk klut, vent en stund å skyll så av. Unngå alle midler med slipende effekt, syrer og skuremidler. 

 

Les mer om våre baderomsmøbler